Agentti Autiosuo

Rakkaudesta lajiin.

Oskari Autiosuo. 31-vuotias merkonomi.

Minulla on kokemusta maahantuonnista, ostamisesta, myynnin johtamisesta sekä markkinoinnin monikanavaistamisesta. Olen perustanut myös usean verkkokaupan sekä yhden fyysisen myymälän. Luonteenpiirteiltäni olen luova, analyyttinen ja tarkka.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/oskariautiosuo/

Osasin jo 8-vuotiaana tunnistaa valtaosan kaikista automerkeistä ja malleista. Opettelin ulkoa esimerkiksi autojen tehomäärän sekä huippunopeudet. Olin nenä kiinni kaikessa, mikä liittyi autoihin. Siitä syntyi intohimo. 

Ajan kuluessa ja tiedon karttuessa huomasin kiinnostukseni keskittyvän erityisesti Porscheen. Porschen historiikki, mallien eksotiikka sekä saksalainen insinööritaito vailla vertaa tekivät minuun lähtemättömän vaikutuksen.

Nyt seuraan päivittäin Porschen eri mallien hintakehitystä eri maissa sekä Suomeen tuotavien tuontiautojen verotusarvotaulukoita. Keräilen myös Porscheen liittyviä artikkeleita ja harrastan sen pienoismalleja. Imen lisää tietoa jatkuvasti sieltä, mistä sitä on saatavilla.

Mikään ei ole hienompi fiilis kuin se, että puhelimeni soi, ja vastaanotan toimeksiannon liittyen Porscheen. Se merkitsee minulle intohimoa, harrastusta ja elämäntapaa. Jos pystyn auttamaan juuri sinua Porscheen liittyen, olen onnistunut tehtävässäni.


Porschen ratissa on hymy herkässä.
Porschen ratissa on hymy herkässä.